Rospinning

I Esbjerg Roklub skal motion være sjovt, også i vinterhalvåret!

Vi kan tilbyde rospinning – en sjov og effektiv træning for hele kroppen. Her skifter vi den klassiske spinningcykel ud med romaskiner, og får dermed både trænet ben, bagdel, ryg, mave og arme. Og så får din kondition samtidigt et boost!

Til rospinning bliver du som deltager guidet igennem et træningsprogram af en instruktør, mens musikken pumper og sætter rytmen. Vi er fire faste instruktører i klubben, som har hver sin træningstimen i ugen.

Og det bedste er – rospinning er for alle!

Selvom du aldrig har siddet i en kajak eller robåd, eller ved hvad et ro-tag er, kan du sagtens være med til rospinning. Vores instruktører sørger for, at du lærer teknikken, så alt du skal bekymre dig om, er at have det sjovt, mens du får sved på panden.

Vi anbefaler dog, at deltagere er minimum 14 år.

Henter billeder...

Hvordan kommer du i gang

Hvis du er frisk på at prøve, så klik dig ind på kalenderen for rospinning og book en plads på en af de opslåede tider.

Hvis du er medlem har du fri adgang til rospinning, hvis du ikke er medlem, har du mulighed for at få to prøvetimer. Derefter kan du vurdere, om det er noget for dig, og melde dig ind i Esbjerg Roklub - så har du efterfølgende adgang til ubegrænset træning.

Rospinning kræver ikke noget særligt udstyr, et par indendørs sportssko og almindeligt sportstøj er alt, der er brug for. Der er mulighed for omklædning i roklubben.

Go' fornøjelse med træningen.

De 10 bud