For nye medlemmer

Esbjerg Roklub tilbyder i roperioden, fra ca. 1. april til 1. november, når ER standeren er sat, en masse friske aktiviteter på vandet og på land under mottoet:

”Ro motion er go motion”

Roklubben tilbyder inrigger og kajak roning på let og øvet niveau i det naturskønne område ” Nationalpark Vadehavet ”

For mange er roning også ferieture ved de øvrige danske kyster med landgang og telt i det fri eller besøg i andre klubber. Klubben kan også tilbyde Kajak polo på højt plan, hvor der dystes rundt i landet mod andre klubber.

Når vi til daglig mødes i klubben og vejret tillader roning, mødes vi mandag, tirsdag og onsdag omklædt kl. 17.00. Derefter bliver der valgt bådtype og sat båd- hold efter hvor mange der er mødt og hvilken bådtype man har valgt at uddanne sig i (inrigger eller kajak).

Turene kan være fra 6 km. for de korte ture, til 20 km. for de lange aftenture og kan strække sig over 3 timer.

For at udnytte dagtimerne fuldt ud, har vi et formiddags tilbud for seniorer, skifteholds -ansatte og unge som gerne vil ud tidligere på dagen. Her er mødetiden i roperioden torsdage (eller efter aftale mellem medlemmerne) fra kl. 8.00 og afslutter som regel 11.30 men kan også vare længere hvis der er aftalt, at tage på en af de længere ture eller ophold under vejs, eks. landgang på Langli, Fanø eller Skallingen.

I vinterperioden kan vi tilbyde motionstræning og rospinning i klubbens lokaler, hvor der er adgang til forskellige redskaber og ro ergometre. Der er svømning en gang om ugen på Vestervangsskolen, hvor der trænes til de obligatoriske 600m fri svømning, som er kravet for at komme på vandet. Det er også her der trænes og afholdes kajak polo stævner.

I roperioden satses der på, at der er rovagt de nævnte dage, men kommer man forgæves hvor der ikke er personer til stede, kan der aftales tid for en rundvisning i klubben ved henvendelse til klubbens bestyrelse eller ro aftener på telefon 75 45 18 11.

Se Esbjerg Roklubs kontingentsatser