Esbjerg Roklub - Kontingentregler.

Medlemskategorier og kontingentsatser:

• Børneroere: Fra 8 indtil 13 år kan være medlemmer under forældreansvar.
  • Juniorroere: Personer mellem 13 og 18 år.
  • Seniorroere: Skal være fyldt 18 år.
  • Studierabat: Personer til og med 25 år, kan ved fremvisning af studiekort få studierabat.
  • Virksomheder / institutioner kan benytte klubbens faciliteter og både efter nærmere aftale med bestyrelsen.
  • Bestyrelsen kan lave særaftaler mht. kontingentfastsættelse for særlige målgrupper.
  • Senior (er fyldt 18 år ved sæsonstart)                                                                  - 1.600 kr.
  • Junior ( 13 -18 år)                                                                                                -    800 kr.
  • Studerende - mod forevisning af studiekort                                                          - 1.200 kr.
  • Passiv                                                                                                                   -    250 kr.
  • Passiv A – må deltage i klubbens arrangementer + benytte træningsrummet     -    900 kr.     kræver at man har været aktiv medlem minimum 2 hele sæsoner.
  • Familiekontingent (2 betalende aktive medlemmer + ½ kontingent for efterfølgende børn u. 18 år)
  • Rospinning på hold kræver aktivt medlemskab.
  • IPP2 forårs eller sommerkursus 2600kr. incl. Medlemskab til næste 1-4.
  • IPP2 efterårskursus gælder for kurser fra 1. september 2000kr. incl. Medlemskab til næste 1-4.
  • IPP2 efterårskursus gælder for kurser fra 1. september 3200kr. incl. Medlemskab til næste 1-4 + en ekstra sæson.
  • Hvis et IPP2 kursus ikke er fuldt booket, kan aktive medlemmer, som har betalt aktivt kontingent de seneste 2 sæsoner deltage gratis.
  • Medlemskab er som hovedregel gældende for en hel sæson. Udmeldelse skal ske per mail til kasserer@esbjerg-roklub.dk
  • Det årlige kontingent forfalder 1. april hvert år.
  • Medlemmer kan tilbydes at betale månedlig over netbank, såfremt kontingentbetalingen lægges ind som en fast overførsel til den første bankdag i hver måned. Senior kr. 150,00/måned. Junior kr. 70,00/måned. Studerende kr. 110,00/måned. Passiv A kr. 90,00/måned.
  • Ønskes familiekontingent eller månedlig betaling SKAL det meddeles/aftales med kassereren pr. mail, kasserer@esbjerg-roklub.dk
  • Såfremt netbankbetalingen ikke indgår, er medlemmet omgående slettet, men er skyldig i minimum 1 måneds betaling. Benyttes klubbens faciliteter uden at have betalt kontingent tillægges en bøde på kr. 100,00 oven i det skyldige kontingent.
  • Alle rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,00.
  • Tolkning/fravigelse af o. n. kan kun ske ved bestyrelsens mellemkomst.